Over ons

In 1998 zag de oprichter van Ramegon Airtrampolines vof, Sjon Versteeg voor het eerst de airtrampoline of Hoppepuder zoals ze heten in Denenmarken, op een camping. De ondernemerszin kriebelde al wat jaren en na thuisgekomen te zijn, is er eerst op internet onderzoek verricht. Algauw werd er contact gezocht met Tage Gammelgaardt, de eigenaar van Blaabjerg en de bedenker van de Hoppepuder. Hierna volgde een bezoek aan Denenmarken. Al snel was het besluit genomen en werd Sjon Versteeg exclusief dealer van de Benelux. 

In 1999 werd Ramegon Airtrampolines opgericht. De Airtrampoline - zo genoemd door Sjon voor de Nederlandse markt - moest als nieuw product eerst bekendheid krijgen (in Nederland). In dat jaar was Camping de Hertenhorst in Beekbergen de allereerste camping die een airtrampoline aanschafte. Veel collega campinghouders kwamen daarom bij hen een kijkje nemen. 

In de jaren daarna heeft de airtrampoline steeds meer bekendheid gekregen en liggen er inmiddels honderden van onze airtrampolines bij uiteenlopende bedrijven van campings tot aan restaurants en boerderijen. 

2008 is het jaar dat Ramegon Airtrampolines werd omgezet naar een vof. In dat jaar kwam dochter Anita Versteeg in het bedrijf en werd het een klein familibedrijf. Dit is inmiddels ruim 12 jaar geleden. Vandaag de dag werken ze beiden nog steeds hard om de goede naam die in 21 jaar is opgebouwd, hoog te houden. Kwaliteit, service en persoonlijk contact is altijd de leidraad in het bedrijf geweest en dit zal ook altijd zo blijven. 

Blaabjerg is inmiddels overgegaan in de handen van Henrik Winther. De samenwerking met onze Deense leverancier is uitstekend: wij krijgen alle ondersteuning die er nodig is. Ook in Denenmarken wordt er groot belang gehecht aan kwaliteit en service wat de samenwerking alleen maar ten goede komt. Zo is er nu ook een overkoepelende website: jumping-pillows.com

Uiteindelijk komt het dan allemaal samen in een speeltoestel wat zijn waarde ruimschoots heeft bewezen. Het speelplezier voor de kinderen is natuurlijk het allerbelangrijkste, maar wij zijn trots als we aan het einde van de dag een tevreden klant hebben met een mooi speeltoestel dat jarenlang meegaat. Een veelgehoorde uitspraak is: dat het de beste investering ooit is op speelgebied. Die tevreden klant en de blije gezichten van kinderen daar doen we het voor!