Jouw Airtrampoline


Wat heb je nodig voor je eigen Airtrampoline? Ruimte! Veel, nee hoor dat valt echt mee. Onze kleinste Airtrampoline heeft een oppgervlakte van 44 m2, dit is 6,25 x 7,00 meter. Heb je de ruimte voor groot? Dat kan ook. Maar je hebt meer opties; zoals een combinatie van één kleinere en één middelgrote Airtrampoline. Alles is mogelijk! Wat heb je verder nodig? Een vlakke ondergrond en stroom. De rest doen wij voor je. Wel zo makkelijk!

Wat kan je verwachten?

We spreken af wanneer we komen plaatsen. Op deze dag zullen we 's morgens vroeg aanwezig zijn. Wat is belangrijk voor jou om te weten? Dat is bijvoorbeeld dat de blower maximaal 8 meter van de Airtrampoline vandaag mag staan. Wat is nog meer belangrijk, je veiligheidsruimte! Rondom de Airtrampoline moet je namelijk 2 meter vrijhouden van obstakels. We controleren samen of de locatie geschikt is en geven ter plekke vakkundig advies. Als jij je goedkeuring hieraan geeft, gaan wij de Airtrampoline plaatsen. Het mooie ervan is, dat aan het einde van de werkdag de kinderen al heerlijk kunnen spelen. 

Heb je veel onderhoud aan je Airtrampoline? 

Controleer een paar keer per jaar of je Airtrampoline mooi tot aan de rand is aangevuld met bijvoorbeeld zand. Heb je gras rondom, dan kijk je of er geen gaten tussen de Airtrampoline en de grasmat zitten. Waarom is dit belangrijk? Je wil niet dat kinderen hun voetjes zwikken op de rand van de Airtrampoline. Met een kruiwagen zand of grond is het snel weer zoals het hoort.
Hou je Airtrampoline schoon door hem zoveel mogelijk aan te zetten. Makkelijker kan niet. Heb je een zwembad of camping? Zet hem ook buiten het seizoen een paar uur per dag even aan. Dan loopt het water eraf en je doek blijft soepeler. Maak het jezelf nog eenvoudiger door een tijdschakelaar ertussen te zetten. Is je Airtrampoline toch vies, zet hem aan en veeg met een zachte bezem eventuele bladeren er vanaf. Om de Airtrampoline schoon te maken, gebruik je autoshampoo en geen agressief schoonmaakmiddel want je wil de coating van je doek zo lang mogelijk goed houden. De blower kun je jaarlijks even schoon blazen. 

Besteed je het liever uit, dat kan ook. Sluit een onderhoudscontract met ons af en wij nemen het van je over. Jaarlijks komen wij de Airtrampoline inspecteren en nemen eventuele kleine reparaties meteen mee. 

Technische gegevens

Al onze Airtrampolines zijn voorzien van een stabiele verankering. Wat is je voordeel? Bij het vervangen van je doek in de toekomst, wordt de verankering opnieuw gebruikt. Voordeliger en duurzamer. Dit is mogelijk doordat onze stroken gemaakt zijn van gerecycled kunststof materiaal en door de manier waarop de verankering in de grond is aangebracht. Je blower kan makkelijk nog een vervanging mee. Het ventilatorhuisje is gemaakt van HDPE materiaal en gaat zelfs nog langer mee. 

Je blower is een luchtpomp die constant draait om de Airtrampoline op spanning te houden. Dit kost je weinig stroom. De luchtpomp verbruikt 0,18 Kwh. Wat betekent dat als je Airtrampoline 8 uur per dag zou draaien, dat je nog geen € 0,50 per dag hoeft te betalen. 

Certificering

Hoe zit het met de certificering van je nieuwe Airtrampoline? Al onze Airtrampolines zijn NEN 14960 gecertificeerd. Inmiddels heeft er in de afgelopen 20 jaar al 3 maal een herkeuring plaatsgevonden. De reden hiervan is dat wij telkens het keurmerkinstituut laten toetsen of onze Airtrampolines nog steeds voldoen, als er nieuwe normen zijn afgegeven. Je kunt er dus vanuit gaan dat je een speeltoestel aanschaft wat aan alle eisen voldoet. Bij je Airtrampoline hoort ook een logboek. Hierin staan alle verplichte technische gegevens en je krijgt van ons een kopie van het certificaat wat bij jouw Airtrampoline hoort.